Brunnerné Berta Nóra

tanácsadó szakpszichológus, irodalomterapeuta (fejlesztő biblioterapeuta), kifejezés- és alkotásterápiás csoportvezető, szakvizsgázott pedagógus, mentálhigiénés prevenció specialista

módszerek: irodalomterápia, NLP, kognitív viselkedésterápia

jelenleg folyó képzések: Metamorphoses meseterápia, játékterápia, autogén tréning, logoterápia és egzisztenciálanalízis

Elérhetőség: bolcsbagolyerd@gmail.com

Profil: gyerekek, fiatalok, csoportok, irodalom- és alkotásterápiás, önismereti csoportok

Egyéni és csoportos foglalkozásokat főként itt tartok:
Bölcs Bagoly Gyermekközpont Érd

Debrecenben szereztem meg pszichológusi diplomámat. Legkedveltebb területem a gyermek- és kamaszkor, mert mindig is közöttük éltem. Pályafutásomat 2002-ben pedagógusként kezdtem, magyar nyelv is irodalom, gyorsírás-gépírás, majd később etika szakkal. Később szakvizsgázott pedagógus lettem, majd elvégeztem a mentálhigiénés prevenció specialista szakot is, a pszichológia szak előfutáraként.

Magánemberként a legfontosabb, hogy két jóérzésű kiskamasz fiú büszke édesanyja vagyok. Egy Budapesthez közeli kisvárosban, Százhalombattán élünk a családommal.

Pszichológus végzettségem megszerzése mellett az alábbi módszerspecifikus képzéseket végeztem el:

  • Bíró Gyula kiképző pszichoterapeuta oktatásában: Neuro-lingvisztikus programozás és neuro-lingvisztikus pszichoterápia gyakorlati kommunikációs ismeretei (150 órás önismeret és módszertan)
  • Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület módszertani képzése: Kognitív viselkedésterápia alkalmazása gyermek- és kamaszkorban
  • OH-kártya instruktor
  • Integrált alkotás- és kifejezésterápiás csoportvezető
  • Dr. Albu Mónika és a Tűzmadár Egyesület szervezésében: Mindfulness alapú együttérzés képzés
  • Fejlesztő biblioterapeuta
  • Jelenleg folyó képzés: Autogén tréning, Diákrelax a Magyar Szimbólumterápiás Egyesület szervezésében

Munkám során szívesen használom az OH-kártyákat, valamint különböző alkotás- és kifejezésterápiás módszereket. Közel érzem magamhoz a logoterápia látásmódját, és a mindfulness technikákat is szívesen alkalmazom. Folyamatosan képezem magam, hogy korszerű ismeretekkel és eszközökkel rendelkezzek a hatékonyabb segítségnyújtás érdekében. Az egyéni konzultációk mellett csoportos önismereti, alkotás-, irodalomterápiás foglalkozásokat tartok az érdi Bölcs Bagoly Gyermekközpontban.

Önkéntes munka

A 2019/2020-as tanévtől a Sulinyugi program lelkes híveként önkéntesként tevékenykedem a Lélekkel az Egészségért Alapítványnál. Nagyon sok osztályhoz eljutottunk a kollégákkal ezzel a hasznos és vidám oktató anyaggal. A továbbiakban is szívesen viszem tovább a gyerekeknek a stresszkezelésről szóló fontos információkat és magának a Sulinyuginak a hírét is.

Amire különösen büszke vagyok:

A százhalombattai SZISZKI-ben, az Arany János Általános Iskola és Gimnáziummal együttműködve, második éve tartunk kedves nyugdíjas kolléganőmmel, Szakácsné Nagy Évával saját tematika szerint, több külsős segítő bevonásával Kortárs segítő képzést. A fiatalok általános iskolások és középiskolások csoportos foglalkozásainak megtartásával, egynapos nyári táborokkal és egyéni támasznyújtással segítenek kortársaikon. Az idei vizsga sajnos elmaradt a koronavírus miatt, de a második csoport is rendkívül aktív és elkötelezett.

Elérhetőség: 06-30-9080827

Bölcs Bagoly Gyermekközpont, Érd

Szeretettel látjuk Önöket, Benneteket!

Lépjen velünk kapcsolatba!

%d blogger ezt szereti: