Dr. Illés Hilda

Mesés mentás ajánlatunk

Mesekönyv

Minden félős, de a szíve mélyén bátor kisgyermekben egy oroszlán lakozik. Nekik ajánlom Marék Veronika Laci és az oroszlán című könyvét.

https://marvin.bline.hu/product_images/377/B120431.JPG

Laci bizony mindentől fél, a sötéttől, a gyerekektől, a harapós kutyáktól. Hogyan is lehetne ebből a gyáva kisfiúból pilóta? A könyvből minden kiderül…

Nórit is megihlette Laci és az oroszlán története, varrt egy bátorító zseboroszlánt, melyet könnyedén elkészíthettek Ti is ☺https://mentapart.com/letoltheto-anyagaink/

A szabásmintát a Menta P’art weboldalán találjátok: http://www.mentapart.com

Népmese

A farkas mindannyiunk körül ott ólálkodik. Hogyan szállhatunk szembe, küzdhetünk meg vele? Szorongásoldó hatása mellett a félelmeinkkel való megküzdés módjait is megmutatja egy-egy állat képében, A farkas reggelije című lengyel népmese.

A mese megtalálható: https://www.facebook.com/Mes%C3%A9k-Lelkemb%C5%91l-Lelkedbe-Ill%C3%A9s-Hilda-106885440945434

Film

Nem félünk a farkastól

Két ember kapcsolata, a köztük dúló érzelmek nagyon, szélsőségesen sokfélék lehetnek. Akár egy éjszaka alatt is váltakozhat bennünk a szeretet a gyűlölettel, a haraggal, lehetünk egymás támaszai és ellenségei, miközben tudjuk mindemellett és mindennek ellenére összetartozunk.

Az Elisabeth Taylor és Richard Burton főszereplésével készült dráma egy középkorú házaspár életébe, szerelmébe, gyötrelmeibe enged bepillantást.

C:\Users\Marika\Downloads\kép.jpgIllés Hilda pszichológus

http://www.mentapart.com