Hernádi Judit

Médiamegjelenések:

https://tenyek.hu/belfold/348259_evekig-harcban-allt-testverevel.html

Hernádi Judit vagyok, végzettségeimet a Gödöllői Szent István Egyetemen Humánerőforrás menedzserként, ezt követően a Corvinuson Személyügyi szakközgazdászként szereztem.

 Mindig is barátok között, társaságban éreztem jól magam, ezért természetes volt számomra, hogy hivatásként tekintek majd az emberekkel való foglalkozásra. 15 évet töltöttem nagyvállalati HR területen, ahol komplex rálátást szereztem a HR menedzsment szinte teljes területére. Mivel leginkább az ember és szervezetfejlesztés áll közel hozzám, kislányom születése után tovább képeztem magam, így lettem a Debreceni Egyetem elvégzése után munka- és szervezetpszichológus. A kisgyermekes időszakban önkéntesként dolgoztam szülészeti osztályokon, ahol a gyermekágyas kismamákat segítettem újdonsült anya szerepüknek boldog megélésében. A munkába visszatérve kipróbáltam magam készségfejlesztő trénerként, gyakorlatot szereztem workshopok és coaching folyamatok vezetőjeként.

Az elmúlt időszakban érdeklődésem középpontjába egyre inkább az emberséges szervezetfejlesztési módszerek kidolgozása és megvalósítása került. Az én olvasatomban az emberséges szervezetfejlesztés azt a működésmódot jelenti, mely során felnyitjuk a vezetők és rajtuk keresztül a „szervezet szemét”, hogy az ideális működéshez, a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez elsősorban a munkavállalók igényeit, motivációit kell megismerni, és ezeken keresztül rávenni őket a magasabb teljesítmény elérésére. Ezen célok eléréséhez szükség van a közvetlen és őszinte emberi interakciókra, mély önismeretre, az empátiás készség és a reziliencia képességének fejlesztésére vezetőknek és munkatársaiknak egyaránt.

Hitvallásom szerint a jövő employer brandigje a munkavállalók mentális egészségének megőrzésében, és az emberséges cégvezetésben rejlik.

Megoldandó, minőségileg javítható élethelyzetek, melyekben klienseimet/vállalati partnereimet támogatom:

Klienseknek

– A gyermekágyas időszak boldog megélése, az újdonsült anyaszereppel való azonosulás megkönnyítése

– Munkahelyi motiváció feltérképezése, élethivatás megtalálása

– Változások kezelésének nehézsége, stresszhelyzetekkel való megküzdés megkönnyítése

– Elakadás a jelenlegi élethelyzetben, a lehetséges kiutak megtalálása

– Önismeret mélyítése, egy kiegyensúlyozottabb élethelyzet elérése

Vállalati partnereknek

– Vezetői önismeret elmélyítése, hatékony kommunikációs stílus megtalálása, vezetői coaching

– Munkavállalói motiváció feltérképezése, teljesítményösztönzés, elégedettség növelése

– Készségfejlesztő és attitűdformáló tréningek a munkavállalók hatékonyságának növelése, a zavartalan és hatékony együttműködés megteremtése céljából (kommunikáció, együttműködés fejlesztés, prezentáció technika, stressz kezelés)

– Emberséges szervezetfejlesztési programok cégre szabott kidolgozása

– Munka-és szervezetpszichológiai tanácsadás

– Változáskezelés, krízistanácsadás

Elérhetőség:

E-mail: judit.hernadi@gmail.com

Tel.: 30/512-1481

Lépjen velünk kapcsolatba!

mentapartcom@gmail.com